Най-добре е правителството да се разглоби“. Вече втора седмица ни

...
Най-добре е правителството да се разглоби“. Вече втора седмица ни
Коментари Харесай

Вигенин: Не би трябвало външният министър да съчетава функциите си с тези на премиер

Най-добре е държавното управление да се „ разглоби “. Вече втора седмица ни занимават с второстепенния въпрос за поста на външния министър. Не се говори за политики. Това че Мария Габриел е била комисар, а Николай Денков - министър председател, не ги прави положителни външни министри. Не би трябвало външният министър да съчетава функционалностите си с тези на министър председател.

Това сподели заместник-председателят на в студиото на „ Офанзива " по NOVA NEWS. „ Толкова тъпо управническо болшинство не сме имали “, сподели той.

Зам.-председателят на не счита, че гибелта на Алексей Навални ще се отрази на вътрешнополитическите процеси в Русия. Вигенин разяснява апела на някогашния народен представител от Държавната дума Генадий Гудков България да не признава резултатите от изборите за президент в Русия. „ Не мисля, че Москва или Путин чакат страната ни да признае изборите “, сподели Вигенин. 

Той не счита, че страната ни е основен съдружник на НАТО. По негови думи на България се гледа като на „ територия, на която може да бъдат ситуирани военни сили “.

Гостът разяснява и идните избори в Съединени американски щати. Вигенин е на мнение, че при възможен втори мандат на Тръмп ще има известно уединяване на страната от процесите в Европа. Политикът уточни, че е последовател на такава политика.

Заместник-председателят на сподели още, че в края на април ще има платформа за идните избори за европарламента.

По тематиката за раздорите в социалистическата партия Вигенин сподели, че не би трябвало всички нейни съветници в СОС да бъдат изключени.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР