Най-добрата ни състезателка в тройния скок и спортист номер 1

...
Най-добрата ни състезателка в тройния скок и спортист номер 1
Коментари Харесай

Габриела Петрова се завърна с победа, Пламена Миткова и Лиляна Георгиева също с титли

Най-добрата ни състезателка в тройния скок и състезател номер 1 на България за 2015г. Габриела Петрова се завърна на пистата с победа на Националния шампионат за мъже и дами във Велико Търново. Състезанието се организира на стадион " Ивайло ".

Състезателката на Локомотив Пловдив се подложи на две интервенции и имаше дълго възобновяване. Тя завоюва надпреварата с резултат 13.49 м. Втора остана друга пловдивска атлетка - Александра Начева от Ботев Пловдив, за която това беше втори старт след продобиване на купата на скок дължина на шампионата на СКЛА Ботев Пловдив. Начева също се възстановяваше от тежка травма.

Трета приключи Димана Йорданова от Лудогорец Разград с 12.57 м.

Пламена Миткова от Локомотив Пловдив завоюва купата в скока на дължина. Тя победи след 6.19 м. Милена Миткова (Дарко Тийм – София) приключи с 6.17, а трета в тази дисциплинираност е Галина Николова (Павел Павлов – Враца) – 5.82.

Две шампионски трофеи за пловдивските спортисти донесе Лиляна Георгиева от Актив 2013. Тя завоюва купата на 800м. с 2:11.11 мин. и на 1500 м. с 4:26.52 мин.

На 100 м. при дамите Мартина Писачева от Локомотив Пловдив завоюва бронз с 12.35, а на 400 м. също с бронз се окичи Кристина Борукова от Тракия 96.

Ето какво написа Габриела Петрова след завръщането си в обществените мрежи:

Уж до болежка познато, а се усеща като прохождане....След две интервенции,дълго възобновяване,започване от А и Б....вчера беше първият ми старт и се усещах тъкмо по този начин,като малко дете,което прави първите си стъпки - плахи,несигурни...пада,става и продължава. Така и аз не преставам и знам,че пътя е верен и по- значимото хората,които са до мен са най-правилните!Благодаря Ви!
П.С: А страстта,която изпитах,заставайки в бранша...е за нея си заслужава да се пада и става!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР