Най-добрата ни състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова спечели поредния

...
Най-добрата ни състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова спечели поредния
Коментари Харесай

Невяна Владинова е с приз Жена на годината в категория Спорт“



Най-добрата ни състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова завоюва следващия приз тази година – този път на списание „ Грация “. Капитанът на националния ни тим беше определена за „ Жена на годината “ в категория „ Спорт “. На церемонията участва и другата ни националка Катрин Тасева.

Бронзовата медалистка във финала на топка от международното състезание в Пезаро (Италия)  има златен орден на обръч, сребърен на бухалки и бронзов на лента във финалите на Световната купа в Минск. На Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро тя бе единствената представителка на България в самостоятелната конкуренция.

От началото на годината до момента Катрин Тасева завоюва общо 8 медала от европейски шампионати, има златен орден във финала на топка от Гран при шампионата в Киев.

Двете ни грации споделяха подиума няколко пъти през годината, в това число и във финала на лента на Европейското в Будапеща, където Тасева завоюва сребро, а Владинова бе трета.

Така за втора поредна година наградата отива в художествената гимнастика, откакто през 2016-та „ златните девойки “ от ансамбъла завоюваха третата си и последна статуетка.
Освен двете гимнастички в същата категория номинирани бяха Станимира Петрова (бокс) и Анелия Карагьозян (колоездене).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР