Най-добрата футболистка в България за 2021-а година Симона Петкова може

...
Най-добрата футболистка в България за 2021-а година Симона Петкова може
Коментари Харесай

Австралийци поискаха най-добрата ни футболистка

Най-добрата футболистка в България за 2021-а година Симона Петкова може да продължи кариерата си в шампионата на Австрия. Тя е била потърсена от локалния първокласен клуб Унион (Клайнмюнхен), които са на 7-о място в женската Бундеслига на страната. Клубът играе мачовете си в Линц и тази година започва шампионата със съществени упоритости, само че резултатите за момента не са впечатляващи.

Симона Петкова преди близо две седмици още веднъж е на терена, завръщайки се в шампионати на дребни малки врати. Тя претърпя интервенция на глезена през юли и това наложи лекуване и рехабилитация в продължение на четири месеца. Оперираното място обаче е изцяло заздравяло и към този момент няма проблеми да се върне на терена на цялостни натоварвания.

През предходната година тя игра в шампионата на Швейцария, където на първо време оказа помощ на локалния Лугано да се избави от изпадане. След това мина в Йънг Бойс (Берн) и се включи чудесно в тима. Контузията и последвалата интервенция през лятото обаче й попречиха да направи по-добър трансфер./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР