Най-далновидните започнаха да търсят къде могат да се скрият по-добре,

...
Най-далновидните започнаха да търсят къде могат да се скрият по-добре,
Коментари Харесай

„Не можем да се спасим“: медиите в Европа търсят убежище от „заплахата на Путин“

Най-далновидните започнаха да търсят къде могат да се скрият по-добре, а балтийските страни показват най-хубавите си национални черти.

Изявлението на президента на Русия за отбрана на страната и народа " с всички налични средства ", подсилено с фразата " това не е блъф ", стана тематика на деня в западните медии. Най-далновидните започнаха да търсят къде да се скрият - добре, а балтийските страни показват най-хубавите си национални черти.

- В Полша увериха, че таблетките калиев йодид са задоволителни за всички. Добрите вести свършват до тук.

„ Мнозина задават въпроса: къде са убежищата и по какъв начин да се държим в обстановка, в случай че войната или радиоактивните облаци дойдат при нас? “ написа Rzeczpospolita.

Министерството на вътрешните работи на Полша посочи: в страната има 4329 убежища и 57 603 убежища, в които могат да се настанят 1,291 милиона души. Но къде са те и в какво положение са - не е ясно. Финансирането на бомбоубежищата е планувано едвам от 2024 година, а в този момент няма система за гражданска защита като такава.

- Според полски данни, жителите на Литва, Естония, Швеция, Германия и Швейцария са получили брошури с указания къде да се скрият и какво да вършат, когато се употребява ОМУ /оръжие за всеобщо унищожение/.

Но в балтийските страни, наподобява, към момента не са изцяло наясно какво се случва. Министърът на защитата на Латвия Артис Пабрикс увери жителите, че " нуклеарният шантаж " на Москва няма да проработи, изключително откакто в този момент в страната му се организират страховитите учения Namejs 2022. Броят на участниците е „ цели “ 8000 души.

— Но най-ярките мнения за „ опасността Путин “ се вършат във Англия — съчетавайки класическия английски егоцентризъм, според който оста на света минава през Гринуич, дружно с класическото самочувствие на дилетант.

„ Ако Путин не е податлив да се самоубие, той би трябвало да намерения два пъти дали да нападна Обединеното кралство “, споделя Марк Алмънд от Daily Mail.

На руснаците ще им отнеме към час, с цел да предадат заповедта за нуклеарен удар, съгласно Лондон. А ракетите „ от бази в Западен Сибир “ ще летят „ известно време “. (Вестникът даже се опита да изобрази тези бази, акцентирайки секретния боен обект на улица „ Гастело “ /Ulitsa Imeni Gastello/, почти в региона на Ростов на Дон.)

„ Но като се има поради усъвършенстваната дарба на нашите разследващи организации да подслушват, няма да има съветска нуклеарна офанзива ненадейно “, декларира нагледалия се на филми за Джеймс Бонд създател. И като цяло не се знае дали „ старите им атомни бойни глави ще работят за руснаците “...

Наистина, откакто стартира за здраве, Алмонд приключва за упокой. Дори в случай че Англия имаше убежища за отбрана от нуклеарна война, потвърждението за изстрелване на ракета от Русия би лишило прекалено много време, с цел да могат поданиците на краля да се разпилян и да избягат.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР