Най-дълго задържалият се треньор на ЦСКА в последните три десетилетия

...
Най-дълго задържалият се треньор на ЦСКА в последните три десетилетия
Коментари Харесай

Гочето: Приятно изненадан съм от това, което показва ЦСКА

Най-дълго задържалият се треньор на ЦСКА в последните три десетилетия и последният, извел отбора до златен дубъл през 1997 година - Георги Василев, проучва пред сътрудниците от " Тема Спорт " успеха с 2:0 над ФК ЦСКА 1948 в неделя.

" Приятно сюрпризиран съм от това, което демонстрира ЦСКА във втори следващ мач. Играта е по-динамична, раздвижена, забавна. Изглежда, че треньорът напипа групировката и изпълнителите и това му носи триумф. Акцентът пада върху Хайнц и Назон, които сигурно се отличават, само че като цяло тимът наподобява добре спретнат.
 Повериха Ботев - ЦСКА на Георги Давидов
Повериха Ботев - ЦСКА на Георги Давидов

Ще му оказват помощ Георги Дойнов и Илиян Капарашев

Халфовата линия се оправя чудесно и най-сетне виждаме положително лице от Джонатан Линдсет. Очевидно е, че той има качества, само че очевидно би трябвало да му се откри най-правилната позиция и роля ", безапелационен бе Василев ".

" В отбрана също нещата наподобяват добре, а и занапред следва бранителите още да се сработват. Много одобрявам Кордоба, който е образован състезател, умее да изнася топката, главата му е високо горе и следи протичащото се на терена. Очаквам да имат мощно партньорство с Християн Петров. Отляво по насила работи Вион, само че и той е постоянен, а отсега нататък там има варианти със Санянг и лекуващия травма Де Нойер ", добави четирикратният първенец на България с Етър, Левски и ЦСКА.

" В офанзива също има запаси, тъй като новите Фаетон, Естрада и Асприля още не са се разписвали, а се чака да стартират да го вършат. Там обаче тежестта изнася Назон с пламенната поддръжка на Хайнц. Хаитянинът е доста безапелационен в завършващата фаза и е най-ефективният нападател, който ЦСКА е имал в последните години ", приключи експертния си разбор Гочето.
 ЦСКА отнесе сериозна санкция след мача с ФК ЦСКА 1948
ЦСКА отнесе сериозна санкция след мача с ФК ЦСКА 1948

" Червените " ще олекнат със 7300 лева
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР