Най-дълго служилият осъден на смърт затворник в Айдахо, Томас Юджийн

...
Най-дълго служилият осъден на смърт затворник в Айдахо, Томас Юджийн
Коментари Харесай

Сериен убиец и най-дълго служилият осъден на смърт затворник в Айдахо е посочен като заподозрян за убийството в Калифорния през 1974 г.

Най-дълго служилият наказан на гибел пандизчия в Айдахо, Томас Юджийн Крийч, който призна, че е умъртвил десетки хора и е наказан от пет убийства, беше разгласен за обвинен във съдбовната пукотевица по мъж преди близо 50 години в Калифорния.

Жертвата, Даниел Уокър, е погубен покрай Нийдълс, в източната част на окръг Бернардино, на 1 октомври 1974 година Уокър и пасажер почиват в микробуса си на междущатска автомагистрала 40, когато Уокър „ е разсънен от незнаен обвинен и бил прострелян няколко пъти ", преди обвиненият да избяга, се споделя в известие за пресата на окръг Сан Бернардино в сряда.

Пътникът е избягал и е блъснал минаващ водач. Уокър е бил откаран в болничното заведение, където е умрял от пострадванията си, оповестиха управляващите.

Отделът на шерифа е разследвал убийството по това време и е изчерпал всички следи. През годините следователите преразгледаха случая, само че не съумяха да развият никакви следи.

Самоличността на нападателя о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР