Най-чувствителното място на жените често, а именно клиторът, често бива

...
Най-чувствителното място на жените често, а именно клиторът, често бива
Коментари Харесай

Любопитни факти за клитора

Най-чувствителното място на дамите постоянно, а точно клиторът, постоянно бива подценяван.
А в действителност той заслужава да му бъде отдадено доста повече внимание. Ето няколко неща, които не знаете за клитора.
В клитора са съсредоточени повече нервни окончания (около 8000), което е два пъти повече в сравнение с пениса има) в сравнение с където и да било другаде в тялото. Тоест клитора има доста общо с мъжкия сексуален орган и постоянно бива определян като недорасъл или атрофиран пенис.
Клиторът е органът в женското тяло, който съществува с единствената цел, а точно достигането до оргазъм.
Стимулирането на клитора е най-сигурния метод за приемане на оргазъм, което постоянно не се случва единствено при вагинална стимулация.
Клиторът продължава да пораства съвсем през целия ви живот, като към 30-годишна възраст е към 4 пъти по-голям в сравнение с през пубертета. А от време на време с огромните се усилва и чувствителността на клитора, дотолкоз, че стимулацията му може да стане леко мъчителна.
За разлика от мъжете, при които половата мощност на пениса понижава с годините, дамите могат да се похвалят с неостаряващ клитор, който не губи чувствителността си и способността за снабдяване на оргазъм.
Всяка жена разполага с друг размер клитор, както мъжете се разграничават по размера на пениса си. Клиторът може да бъде огромен колкото слънчогледова семка, а даже има аномалии, при които прилича дребен пенис.
Клиторът е ситуиран в дълбочина и напълно не е единствено това, което виждате с просто око. Той може да бъде ситуиран в дълбочина от по десетина сантиметра, достигайки до G-точката, а на повърхността да се виждат единствено няколко милиметра.
От това какъв брой близко или надалеч е ситуиран клиторът по отношение на входа на влагалището зависи значително достигането до оргазъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР