Най-често задната броня е повредена при катастрофи. На второ място

...
Най-често задната броня е повредена при катастрофи. На второ място
Коментари Харесай

Кои авточасти най-често се повреждат при ПТП

Най-често задната ризница е развалена при произшествия. На второ място е предната ризница. Преден ляв ккалник затваря първите три. Тези данни са от изследване, направено от застрахователни компании, като съгласно информацията четвъртата позиция е за капакът или вратата на багажника, а по-късно се подреждат задният ляв калник и предният десен калник. Местата от седмо до девето са предния похлупак, левия фар и задния десен калник. Десният фар затворя топ 10 на авточастите, които най-често се повреждат при ПТП.

Най-честите ПТП-та са, когато водач се блъска в автомобил пред него. Следователно задната ризница и след нея предната се най-често ремонтираните. Автомобилите с повреди от дясната страна, по предписание, са тъкмо колите, виновни за пътните произшествия, а водачите на коли с повреди в лявата страна в множеството случаи са пострадали от случая.

Отбелязва се още, че повредите от дясната страна на колата се получават по-рядко, а такива от лявата страна - по-често. Фарът е на последното място в класацията, защото повредата му (без щета на прилежащите елементи на автомобила) се случва много рядко. Съответно честотата на промяна на фаровете е ниска по отношение на честотата на други елементи, като брони да вземем за пример.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР