Най-често поставяната цел на мнозина след празниците е постигането на

...
Най-често поставяната цел на мнозина след празниците е постигането на
Коментари Харесай

Отслабване без тренирвки? Ето 6 начина за това

Най-често поставяната цел на мнозина след празниците е постигането на по-добра физическа форма, написа каналът " Top Of The Tops " във vbox7. Оказва се, че можем да реализираме това даже и отвън фитнеса и без безкрайни и тежки тренировки.

Ето и някои от " мързеливите " способи да горим калории, даже и когато не спортуваме.

Горещ душ

Доказано е, че при парещ душ или вана, тялото ни гори доста повече сила, пробвайки се да поддържа естествената си температура. За час в топла вода може да изгорите 130 калории.

Студена вода

Приемът на студена вода кара тялото да я затопли до телесна температура, което ускорява метаболизма и ви кара да горите калории.

Аромат на ванилия

Според откриватели, ароматът на ванилия потиска апетита и желанието за сладко. За да ограничите приема на сладки храни можете да изберете ароматизатор за дома или парфюм с мирис на ванилия.

Домакинска работа

Колкото и досадна да е домакинската работа, тя може да помогне в изгарянето на калории. 35-минутно почистване на банята ще ви обезпечи същото количество изгорени калории, както, в случай че сте прекарали това време на пътеката във фитнеса.

Зелен чай

Зеленият чай е цялостен с антиоксиданти. Той съдържа кофеин и катехини, които задвижват метаболизма. Проучвания демонстрират, че имате потребност от 3 до 5 чаши чай дневно, с цел да видите резултат от изгарянето на калории.

Намаляване на отоплението

Също като пиенето на студена вода, престоят в студена стая може да провокира изгаряне на калории.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР