Най-чаканото развлекателно шоу по Нова ТВ – “ Като две

...
Най-чаканото развлекателно шоу по Нова ТВ – “ Като две
Коментари Харесай

Жесток удар по Ани Салич – зрителите я сринаха със земята направо! (СНИМКИ)

Най-чаканото развлекателно шоу по Нова ТВ – “ Като две капки вода “ тази година започва не с един, а с цели два сезона! Преди да стартира същинското предаване за фалшификати, продуцентът Маги Халваджиян „ подгря “ ситуацията с благотворителен мини-сезон, в който основна роля имат децата. Към благородната идея се причислиха плеяда родни звезди, които на драго сърце извършиха едни от най-големите шлагери в компанията на дребните гении.

Но не може всичко да е изпипано и постоянно би трябвало да има някой, който да нервира. В този случай е Ани Салич, която е водеща дружно с Рачков и Геро.

Оказа се, че новинарката не става за водеща на подобен вид предаване и когато се пробва да бъде занимателна, в действителност наподобява жалка в очите на феновете. Същото мнение споделят и нейните сътрудници водещи, които не й схващат възприятието за комизъм и постоянно й лишават думата, с цел да не се излага в допълнение.

 Ани Салич с Геро и Рачков

„ Ани Салич също не се вписва в това шоу. Въпреки че идеите са съществени, тя прекалява с драматизма, а и тя е като евангелистите, където споделят давайте десятък, а Салич споделя – дарявайте 5 лева В последна сметка всеки самичък ще реши да дава ли пари, или не “, написа засегнат фен.

„ Салич стои неуместно. И като визия, и като водещ! Халваджиян несъмнено съжалява, че я позволи в този мини сезон. Дразнеща е, не се вписва и нека и тя осъзнава какъв брой е нелепа на тази сцена, с цел да спре да се бута там, където не й е мястото “, гласи различен коментар.

 Ани Салич Като две капки вода

Кадър: Нова ТВ

Илиана Раева също беше посечена, че се вживява прекомерно доста в ролята на жури, а в действителност няма никакви знания по актьорско майсторство или пък музикално обучение, с цел да може умело да се изрича от трибуната на журито. Засега само Маги Халваджиян и Веско Ешкенази са признати добре и без забележка от многочислената публика на шоуто за фалшификати. Сред участниците Тити Папазов и Деси Слава са любимци за победа.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР