Най-богатото дете от деветдесетте в тогавашната Югославия, разказва нови истории

...
Най-богатото дете от деветдесетте в тогавашната Югославия, разказва нови истории
Коментари Харесай

"Най-богатото дете на Югославия" профука огромно наследство в Германия

Най-богатото дете от деветдесетте в тогавашната Югославия, споделя нови истории за детството си пред media.mk.

В огромна изповед Александър Мандич споделя за татко си Миленко Мандич - Манди, израстването си и Желко Разнатович Аркан, който той дефинира като „ популярен благородник с задача “.



Той споделя по какъв начин новината за гибелта на Аркан "спря света за момент ", а по-късно за следващ път уточни за какво го счита за толкоз "голям " и най-хубавия.

Когато беше погубен командирът, всички вести в света се включиха и стратегиите стопираха поради тази вест, мъжът говореше на 6 езика, имаше 9 деца, в бизнеса също беше номер 1. Когато управляваше пекарна, беше най-хубавият, когато водеше футбол клуб, той беше най-хубавият, когато беше в бизнеса, беше най-хубавият, когато продаваше сладолед в сладкарница Ари имаше най-хубавия сладолед, какво можете да кажете повече за този човек, този човек е вечен, споделя Александър.

Наследникът на Миленко Мандич, индивидът, който беше погубен в нощта, когато Аркан беше атакуван, уточни връзката си с татко си и "лудориите ", в които той взел участие, като най-богатото дете.



Той карал кола като 6-годишно момче, от време на време с татко си, от време на време самичък.

Признава обаче, че в този момент няма да разреши на сина си да седне зад кормилото толкоз млад.

Той преживявал от наследството, което получил след гибелта на татко му, и не се срами да признае, че го е профукал още преди време, харчейки доста, даже по 30, 40 хиляди марки дневно.

Не му липсват парите или първокласният живот, а единствено татко му.



Това, което наследих, похарчих самичък или с някого, няма значение, наследството ми не е закононарушение, нараних се, не скърбя за нищо, същинските другари на татко ми изчезнаха в това време, след 2000 година Те бяха Славко Мильович, Милан Георгевич Бомбона, преди този момент доста другари си отпътуваха, някои, които биха могли да оказват помощ в този момент, бяха убити.

Някои са или в пандиза, или финансово неспособни. Баща ми ми сподели, че улицата е зла, че не би трябвало да излизам на улицата и, че това няма да ми донесе нищо положително... Той беше прав, направих всичко наопаки, само че съм удовлетворен, няма защо да скърбя, даже и за пари, единствено за татко си, изяснява Мандич.

Всичко, през което минал, било страховит житейски опит, само че в последна сметка той уточни думите на Желко Ражнатович Аркан за татко си.

Командирът не спираше да споделя: „ Имаш най-хубавия татко на света, той те обича толкоз, другите родители не обичат по този начин децата си “.

Александър постоянно споделя мемоари и остарели фотоси с татко си, Аркан и други другари в профила си в Instagram.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР