Най-богатият човек в света Илон Мъск ще дойде в България

...
Най-богатият човек в света Илон Мъск ще дойде в България
Коментари Харесай

Какво ще види най-богатият човек в света Илон Мъск, ако посети най-бедния район на България?

Най-богатият човек в света Илон Мъск ще пристигна в България на 23 април 2023 година
„ Действително има направена резервация в нашия ресторант от неговия екип “, съобщи за TravelNews Яна Руйчевска, един от притежателите на ресторант ONÀ в село Стакевци, община Белоградчик. Тя не пожела да заяви името на индивида, който е направил резервацията и дали е подписана с визитка с контакти и телефон. Руйчевска отхвърли да разяснява дали не е допустимо да е някоя смешка.
По-късно от ресторанта пуснаха уточняващ пост по този мотив във Facebook.
„ Не сме експерти и не сме проверявали достоверността на получения имейл. Да не забравяме, че ние не сме IT експерти, които имат способността да ревизират IP адреса, email header, VPN, или там каквото се ревизира, с цел да се откри истинността на имейла. Вчера сме го получили, развълнували сме се и сме го споделили с вас. Ние сме наясно, че е доста допустимо имейлът да не е меродавен и това не е проблем за нас. Няма да плачем???? Сметнахме, че даже при най-малкия късмет това да е истина, заслужавате да го споделим с Вас. В никакъв случай не е за реклама, несъмнено не ни е нужна! Откакто сме се върнали в България, нашата съществена цел е, да помогнем за развиването на най-бедния район в Европейски Съюз. Нашият район! Вярваме, че най-малко в това имаме прочут прогрес. И нека всички проумеят, че не е нужно Илън Мъск да идва, с цел да ни ни покаже с какво разполагаме и какъв капацитет пилеем! “
От първичния пост на ресторант ONÀ във Facebook се вижда, че човек, който се показва за част от екипа на Мъск, е изпратил брандирано със SpaceX писмо за удостоверение до електронната поща. Странното е, че от ресторанта се желае съдействието за визитата на Мъск, а не от държавното управление, каквато публично покана получи от служебния министър на туризма Илин Димитров.
“И... да, в последна сметка ще пристигна. След такава масирана офанзива по всички фронтове и стотици известия - сговорна тайфа, планина повдига (Мъск довежда). Поне знаем, че ще го нахранят добре. Filip Zahariev, отлично! Сега остана да се подготвим за идването на най-богатия инфлуенсър в света “, се похвали преждевременно и министър Димитров. Засега няма публично удостоверение в обществените мрежи от милиардера и неговия екип, че ще посетят България.
Илон Мъск беше нападнат от стотици известия от България, откакто през вчерашния ден оприличи Белоградчишката цитадела и скали на приказен пейзаж от обичаната негова видеоигра Elden Ring. Ако в реалност милиардерът и неговият екип дойдат в Белоградчик и село Стакевци, е несъмнено, че ще видят красивата цитадела и естественото знамение – Белоградчишките скали. Вероятно ще опитат и специалитетите на началник Филип Захариев и ресторант ONÀ, който се бори за звезда „ Мишлен “. Проблемът е, че ще видят и огромните проблеми на най-бедния район в Европейски Съюз – Северозападна България. Те ще усетят неналичието на инфраструктура, асфалт, кални улици по Белоградчик и село Стакевци. Ще видят разрушената основна улица на селото и едни мижави 200 метра тръби, които не могат да бъдат сменени отдавна.
Министърът на туризма Илин Димитров през вчерашния ден предложения милиардера Илон Мъск да му покаже онлайн Белоградчишките скали и крепостта към тях.
„ Написах му известие в Twitter и го поканих да посети България, като персонално ще го заведа да прегледа нашата забележителост “, съобщи пред TravelNews министър Димитров. От Министерството на туризма през днешния ден ще изпратят и публична покана до Мъск. Министърът уточни, че ще предложения още в България Хидетака Миядзаки, основателят на видео играта Elden Ring, и нейния съавтор – известният публицист на фентъзи романи Джордж Р. Р. Мартин. Димитров ще награди с плакет българския фотограф Владислав Терзийски за фотографията на Белоградчишките скали, която провокира интереса на Илон Мъск.

Мирослав Иванов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР