Най-богатият човек в света, Бернар Арно, избра кое от децата

...
Най-богатият човек в света, Бернар Арно, избра кое от децата
Коментари Харесай

Битка за наследство в Dior - братя и сестри се борят да грабнат семейната корона

Най-богатият човек в света, Бернар Арно, избра кое от децата му да управлява първокласният му конгломорат от 418 милиарда $

Скоростта на придвижване на лукса ускори темпото си предходната седмица. Тогава Бернар Арно, съосновател, ръководител и основен изпълнителен шеф на конгломератът от компании за първокласни артикули LVMH и най-богат човек в света, връчи на щерка си Долфин ключовете на „ Кристиан Диор “, оповестява в. . Това е парижката фешън къща, която през 1947 година даде подтик на актуалната фешън промишленост.

Символиката на този ход беше мъчно да бъде пропусната, тъй като от месеци наблюдаващите спекулираха с проектите за заместничество в най-ценната компания в Европа - снабдител на мода, шампанско, бижута и недвижими парцели, която е сърцето на световната първокласна международна система.  За наследството някои наблюдаващи показаха фикцията за присъединяване на семейство Рой от Succession, клон от клана Мърдок. Но от Рой споделиха,че нямат нищо с Арно. При Арно обстановката е четирима сина, една щерка и всеки с роля в империя, за чийто надзор се борят. И в този момент най-голямата щерка, 47-годишна щерка, е сложена отпред на Dior -  марка натоварена с огромна значителност, и като символика и стопански.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР