Най-богатите хора в индустрията на криптовалутите са загубили над 75%

...
Най-богатите хора в индустрията на криптовалутите са загубили над 75%
Коментари Харесай

Криптомилиардерите загубиха 75% от богатството си през 2022 г.

Най-богатите хора в промишлеността на криптовалутите са изгубили над 75% от капитала си през 2022 година Според Forbes общото благосъстояние на криптомилиардерите е намаляло с към 110 милиарда $ за 12 месеца.

Миналата година списанието регистрира 19 милиардери измежду притежателите на криптовалути, чиито активи се правят оценка на към $140 милиарда

Съдебни каузи, банкрути и спад в цената на активите по време на " криптозимата " нанесоха съществени вреди на промишлеността - до март 2023 година общият капитал на крипто милиардерите понижа до 30 милиарда $ и единствено девет души резервираха купата милиардер.

Първото място в класацията продължава да се заема от ръководителя на най-голямата крипто борса Binance Чанпен Джао. Миналата година положението му се оценяваше на 65 милиарда $, в този момент е единствено 10,5 милиарда $.

На второ място е съоснователят на блокчейн плановете Stellar и Ripple, основателят на една от първите крипто тържища MtGox Джед Маккейлъб с капитал от 2,4 милиарда $ (2,5 милиарда $...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР