Най-близка до сърцето ми е ролята на бизнес дама. Не

...
Най-близка до сърцето ми е ролята на бизнес дама. Не
Коментари Харесай

Предизвикалата фурор депутатка проговори за фотосесиите

Най-близка до сърцето ми е ролята на бизнес дама. Не съм работила като модел, взела участие съм във фотосесии на познати фотографи – не са ми плащали за това нещо. В днешно време кой не се снима – не мисля, че има нещо неприятно в това, сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ новата депутатка от "Воля " Елена Аксиева, провокирала възторг с първата си поява в Народното събрание.

Като младеж, останал в България и основал семейство тук, считам че имам право да вземам участие в политиката, с цел да не отстъпвам нещата, които ме засягат като човек, съобщи Аксиева.

Активно работя по тематиката за домашното принуждение, за детските надбавки, за пенсиите при гибел на един или двама родители, по тематиката за ин витро процедурите. В момента домашното принуждение не се преглежда като закононарушение по Наказателния кодекс. Това би трябвало да се промени, акцентира депутатката.

Тя посочи, че има издадени 2432 заповеди за отбрана на потърпевшите от домашно принуждение лица, както и че досега няма построена осведомителна система и това единствено случаите, които съдът е постановил.

По думите й има опити за налагане на джендър идеология у нас, в това число и напън от страна на Брюксел. Според Аксиева това е неприемливо.

Хората от "Воля " са прагматични, идват от бизнеса и желаят да трансформират нещо. Това ме притегли към партията, изясни Елена Аксиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР