Най-бленуваният, най-ценният, най-авторитетният. Къде се намира трофеят от Шампионската лига?Ясно

...
Най-бленуваният, най-ценният, най-авторитетният. Къде се намира трофеят от Шампионската лига?Ясно
Коментари Харесай

Трофеят в Шампионската лига - на разположение на феновете

Най-бленуваният, най-ценният, най-авторитетният. Къде се намира трофеят от Шампионската лига?

Ясно е, че на следващия ден вечер (29 май) той ще попадне в ръцете на футболистите на " Манчестър Сити " или " Челси ". Мача може да гледате директно по bTV Action от 21:00 ч.

Ден преди този момент красивата купа е разполагаем на... почитателите. Тя е в центъра на Порто, където към този момент се извиват дълги опашки от почитатели, които желаят да се снимат с нея.

Снимка: Reuters

Трофеят е изложен на един от площадите в португалския град, в който ще се играе финалът. За втора поредна година Португалия ще има достойнството да бъде сцена на един от най-важните и напечени футболни конфликти. И през сегашния сезон Истанбул не съумя да одобри значимия мач, защото рестрикциите поради ковид в града са строги.

Снимка: Reuters

А в Порто атмосферата към този момент е празнична. Английските почитатели дойдоха и се любуват на хубавото време и отворените заведения.

Снимка: Reuters

В центъра са построени специфични почитател зони, които ще поберат по 6000 последователи на " Сити " и " Челси ". Такава е броя и за агитките на " Ещадио до Драгао ", а общо 16 500 фенове ще участват на финала.

Очаквайте през днешния ден (28 май) още вести от Португалия, както и изявленията на двамата треньори преди значимия конфликт! Всичко около финала на уеб страницата btvnovinite.bg и във Facebook на нашата страница bTV Спорт!

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР