Най-безскрупулното в случая е, че Колев почти винаги се забърква

...
Най-безскрупулното в случая е, че Колев почти винаги се забърква
Коментари Харесай

Безпощаден! Емил, който обезчестява кандидат-кмета на София, разбива семейство след семейство за пари! Деца остават без бащи заради него

Най-безскрупулното в тази ситуация е, че Колев съвсем постоянно се забърква с женени мъже, които имат деца. Не му пука, че по този начин разрушава фамилиите им и оставя децата без татко вкъщи.

Точно подобен е казусът и с Васил Терзиев. Новоизлюпеният политик е бил щастливо женен и с деца, когато във фитнес залата е съблазнен от Емил, който му посочил мускулите си и Васо Ухото насмалко да припадне от възбуденост.

Самият Емо също е женен, само че това не го стопира да мърсува. Не подбирал с мъже или с дами да изневери на брачната половинка си Джулия, стига да са богати.

Колев на процедура е жиголо, защото търсел единствено заможни господа или госпожи, които да му заплащат за половите услуги. Васил Терзиев да вземем за пример го бил назначил на фиктивна служба в една от компаниите си със заплата от 15 000 лева Оказва се, че Емил го задоволява анално и орално против 15 бона на месец. Отделно му плащал всички сметки в заведенията.

Емил го играел мъжкарят във връзката си с Терзиев, само че не на всички места е по този начин. Ако се залюби с някой паралия, който е деен гей, Емо нямал нищо срещу да продаде задните си елементи. Тогава обаче цената му се покачвала.

За безпощадния Колев стана ясно от един от някогашните му любовници, който се споделя Александър. Младежът работи в „ Райфайзенбанк “ и е доста наскърбен, че откакто Емил му изцедил банковата сметка до дъно, го зарязал, с цел да търси различен, който заплаща добре.

Външният тип на Емил Колев лъже. На пръв взор наподобява добре комплициран юначага, а в действителност е „ мека китка “, който разрушава фамилии за пари.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР