Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт приема сериозно предизвикателството футбол.

...
Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт приема сериозно предизвикателството футбол.
Коментари Харесай

Болт: Ще изпратя на Моуриньо кадрите с Борусия

Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт приема съществено предизвикването футбол. Ямаецът, който през вчерашния ден направи подготовка с Борусия (Дортмунд), към момента желае да опита някой ден шанса си в тима на Манчестър Юнайтед. 31-годишният Болт съобщи пред BBC, че даже е разговарял с Жозе Моуриньо за собствен възможен трансфер в обичания си клуб.
 Юсейн Болт тренира с Борусия (Дортмунд) @@@
“Говорих с Моуриньо, не съм го притискал. Каза ми, че се оправям добре на дребен терен, само че би желал да ме види на по-голямо игрище. Ще се опитам да му изпратя фрагментите с Борусия (Дортмунд) по имейл”, съобщи Болт с полушеговит звук.

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Mar 21, 2018 at 9:35am PDT
“Това е действително за мен. Аз бях в леката атлетика, където преобладавах. След това се отхвърлих, след това си бях удома. Трябваше да го приема съществено и да видя къде ще стигна, тъй като нуждая се от ново предизвикателство и да забележим дали мога да стигна топниво. Ако съумея, да забележим по-късно какво мога да направя. Напълно сериозен съм и ще работя крепко, с цел да дам най-хубавото от себе си. Нямам потребност от негативните мнения на хората, с цел да се стимулирам. Свикнал съм да давам най-хубавото от себе си. Няма да има разлика с леката атлетика. Ще работя крепко, ще се опитам да бъда част от тим и да играя моята роля, в случай че вляза в отбора”, добави Болт.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ТРЕНИРАЩИЯ С БОРУСИЯ (ДОРТМУНД) ЮСЕЙН БОЛТ ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР