Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт очевидно следи с интерес

...
Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт очевидно следи с интерес
Коментари Харесай

Болт праща подарък на олимпийския шампион Свен Крамер

Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт явно следи с интерес Зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг. Ямаецът, който приключи кариерата си през предходната година, даде обещание да изпрати подарък на представителите на зимните спортове, които завоюват орден и отпразнуват триумфа си с неговата поза.

“Ей, зимни спортисти, огромният миг е напълно близо!!! Предизвиквам ви да празнувате идната си победа по моя метод. Публикувайте я, тагнете ме и аз ще ви пратя супер подарък”, написа Болт във “Фейсбук” и “Туитър” преди началото на Игрите и придружи поста си с малко видео.

Thx Man! https://t.co/wCsDPl1fuK
— Sven Kramer (@SvenKramer86) February 13, 2018 Е, един от щастливците към този момент е явен и това е трикратният олимпийски първенец в бързото пързаляне с кънки на 5000 метра Свен Крамер.

”Свен Крамер, поздравления за златния орден! Радвам се, че отпразнува успеха си, показвайки моя жест. Ще се веселя да ти изпратя подарък, както към този момент обещах”, написа Болт в “Туитър”.


Крамер не е единственият холандски състезател, който отпразнува триумфа си с жеста на Болт. Съвсем като “Светкавицата” отпразнува и Иреен Вюст, която завоюва златото на 1500 м в бързото пързялане с кънки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР