Най-апетитните имоти заминават още на зелено“ Най-голямо е търсенето на

...
Най-апетитните имоти заминават още на зелено“ Най-голямо е търсенето на
Коментари Харесай

Разкриха голям трик при купуването на жилище

Най-апетитните парцели отпътуват още „ на зелено “

Най-голямо е търсенето на приключени жилища с Акт 16. Но в случай че желаете да купите прекрасен, първокласен парцел на добра локация, би трябвало да го купите на зелено, поучават брокери. В началния стадий на строителство изборът на жилища в една нова постройка е огромен. След това броят на предлаганите жилища и надлежно изборът на етаж, систематизиране на стаите и ревю понижава.

Движението на цените в другите квартали на огромните градове значително зависи от местоположението и качеството на предлаганите парцели. При излизането на пазара на жилища в нова първокласна кооперация междинната цена на подписаните покупко-продажби в квартала нараства.

Една от аргументите за огромното търсене на жилища са ниските лихви по банковите заеми. Докато лихвите са по-ниски от инфлацията хората ще желаят да спасят парите си като ги вложат в парцел. Предстоящото влизане на България в еврозоната се чака да бъде спомагателен тласък за пазара на парцели.

Наемите през последните години нарастват, споделят брокери на парцели. В столицата най-търсени са добре обзаведени жилища, до метростанция и бизнес центрове, предава Труд.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР