Най-апетитната баба в света – Джина Стюарт, поддържа репутацията си.

...
Най-апетитната баба в света – Джина Стюарт, поддържа репутацията си.
Коментари Харесай

Наричат я най-апетитната баба в света

Най-апетитната баба в света – Джина Стюарт, поддържа репутацията си. Тази седмица тя се разхвърля обилно на фотоси в увещание на това, че няма секрети от почитателите си и е подготвена да показа с тях безусловно всичко.

На 52 тя е все по този начин младолика, свежа и стегната и никой не й дава повече от 35. Майка на четири деца и баба на внуче, Джина няма даже мимически бръчки. Тя твърди, че в никакъв случай не си е слагала ботокс и твърди, че поддържа младостта и хубостта си с национални средства. Разбира се, в живота на многодетната майка и баба има и усилени тренировки, на които тя обръща особено внимание.

В миг на признание преди време австралийката разкри тайната на младостта си пред Daily Star. Джина призна, че ежедневният мразовит душ е главното средство, на което разчита. Според инфлуенсърката тази процедура форсира метаболизма и усъвършенства положението на кожата и косата. " Аз също упражнявам криотерапия, само че студените душове са по-достъпна и също толкоз потребна опция “, твърди тя.

Стюарт предлага да свикнете със студа последователно, като започнете с 30 секунди дневно. Моделката твърди, че разказаният способ оказва помощ за подсилване на имунната система, облекчение на мускулното напрежение след подготовка и справяне със напрежението, написа Novini.bg.

Известно е, че през 2018 година Джина Стюарт стана финалистка в конкурс за хубост, проведен от австралийско-новозеландската версия на списание Maxim. Според резултатите от него блогърката влезе в топ 100 на най-сексапилните модели в Австралия.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР