Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова беше част от новогодишното издание на

...
Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова беше част от новогодишното издание на
Коментари Харесай

Чародейка Предсказа В Ефир Нов Имот И Скандали На Деси Фотосесията

Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова беше част от новогодишното издание на предаването „Карамел“. В студиото чародейката Рени предсказа какво ще се случи на силиконката през идващите месеци.

„Ще имаш нов парцел, отвън София, на курортно място е. Ще ти бъде подарък, само че ще бъде изненада. Неочаквани дарове ще получаваш от анонимни обожатели. В продължение на дни ще има цветя, дарове, всеки ден“, разкри Рени.

Тя добави, че Деси към този миг не мисли за деца. „Предстои ти основаване на компания, в която ще бъдеш съучастник. Ще се реализира огромна твоя фантазия, за която мъж с писмен знак Г. ще ти помогне да я реализираш“, предсказа още гледачката.

По думите й Деси ще взе участие в конкурс в чужбина през месец април, на който ще избухне огромен скандал. Тя ще заеме 2 или 3 място, а победителка ще бъде момиче от друга страна.

Мъжът за обич на плеймейтката ще бъде зодия телец. „Искаш доста да се занимаваш с телевизия, след даден интервал от време ще бъдеш обучавана в телевизия. Ако реши, че си подготвена, ще започнеш да води“, добавя чародейката.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР