Най – срамното нещо е, когато всички те мислят за

...
Най – срамното нещо е, когато всички те мислят за
Коментари Харесай

Александра Богданска: Не съм бременна, преяла съм!

„ Най – срамното нещо е, когато всички те мислят за бременна, а ти просто си преяла ”. Така Александра Богданска разяснява слуховете, че ще става майка, научи HotArena .

Чаровната моделка твърдо отхвърли мълвата, че е бременна, както се твърди от няколко седмици. И колкото и на мъжа й да му се желае да стане татко, Алекс го е убедила, че още им е рано за деца.

В момента хубавицата е фокусирана напълно върху кариерата си и е на гребена на вълната. Тя пътува непрекъснато до екзотични дестинации–Сингапур, Тайланд и съвсем няма време да се спре вкъщи.

Въпреки че отсъства постоянно от фамилното ложе, Алекс и Дани не стопират да се забавляват дружно във всеки комфортен миг. Двамата признават, че са по-влюбени от всеки път и се усещат напряко като преродени.

Откакто се задоми, Петканов към този момент не се прави на шут, какъвто бе при Милен Цветков. Дани демонстрира, че може да бъде сериозен и грижлив брачен партньор, а постоянно изненадва хубавата Алекс с дарове, без да има мотив.

Разбира се, той си прави и смешки със брачната половинка си. Наскоро Александра изтърпя да й размаже цяла торта в лицето.

И то без даже да се скара на мъжа си. А с усмивка на разположение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР