Навярно, всеки иска да усети зад гърба си силата и

...
Навярно, всеки иска да усети зад гърба си силата и
Коментари Харесай

Защо не всички чувстват силата на рода?

Навярно, всеки желае да усети зад тила си силата и поддръжката на своя Род. Всеки желае да запази, преумножи и съобщи това, което има, на потомците си.

А какво чакате вие от Рода си, по какъв начин мислите че той може да ви помогне? В какво се показва тази помощ и какво означавате вие за Рода си? Дайте да отговорим поред на тези въпроси, а също и да се постараем да разберем за какво Родът не оказва помощ на всеки.

Родът – това на първо място е живо дърво, конструкция, която живее по свои закони и основно за Рода – да оцелее и преумножи своята мощ, да израстне от малко дръвче в огромно могъщо дърво, а по-нататък да прерастне в цяла Гора.

Родът на всеки от в този момент живущите хора има познание и мощ, а също и мъдрост, обич, шанс, богатство и други запаси. Тези запаси се натрупват с епохи и десетилетия. Докато е жив най-малко един човек от Рода, той може да го възроди, въпросът е единствено в това какви старания ще му коства това. Всички запаси се разпределят сред членовете на Рода.

Често се чуват думите: „ не ми върви в фамилията “ или „ имам семейство, само че нямам пари “, „ нямам пари “, „ нямам деца “ или „ децата ми умират в ранна детска възраст “, „ строя, групирам, а всичко се разпилява, нищо не се натрупва “… Защо? Защо доста могат през днешния ден да се „ похвалят “ с сходно състояние?

Много просто – в предходните генерации е насъбрана доста деструктивна сила: боязън, обвинявания, обиди и други. Това трансформира всички Родови потоци – ресурсите, насъбрани преди този момент.

Този негатив се е натрупал дълго, най-малко 2000 години, макар че Родът е страдал последните 300 години. Как е станало това и за какво, няма да обсъждаме в този момент – тази тематика е за друга публикация.

Главното е да се разбере, че никой различен с изключение на живите, не е в положение да освободи потоците на ресурсите. Ако това не се осъзнае и не се стартира да се работи, то Родът ви просто ще изсъхне.

Основополагащият ресурс-поток е потока на  Любовта , към който се образуват всички останали потоци.

Ако потокът на любовта към Рода е блокиран, то няма по какъв начин да чакате блгосъстояние в пирокия смисъл на тази дума (когато всичко в живота е задоволително и душата се радва, вие се намирате в положение на доброта и сте на своето място). Трявба да стартира чоистване точно на този поток, а по-късно последователно да се стартира работа и с останалите запаси.

Сега дайте да се постараем да разберем за какво Родът престава да оказва помощ на някои свои членове, прогонва ги, за какво у някои родственици всичко от ден на ден се свива, а у други всичко се разсипва.

Вече споделих, че главният поток е потокът на любовта. Това е значимо. Колкото по-малко е любовта в Рода, толкоз в по-малък брой родственици животът е колективен и спретнат. Тези родственици, които са по-силни, притеглят потоците към себе си, а тези, които са по-слаби – остават без нищо. Това е първият фактор.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР