Навярно много хора се чудят, защо Bugatti все още не

...
Навярно много хора се чудят, защо Bugatti все още не
Коментари Харесай

Bugatti Chiron тества нови гуми?

Навярно доста хора се чудят, за какво Bugatti към момента не пускат Chiron в борбата за най-висока оптималната скорост. С появяването на автомобила бе разгласено, че той елементарно ще подминава границата от 450 км/ч, само че до в този момент, по този начин и не видяхме опит за достижение. Причината за това се крие в един доста значим съставен елемент при тази чудовищна скорост - гумите.

До момента никой производител не е обезпечил гуми, с които да бъде подмината безвредно границата от 420 км/ч и за това Chiron е стеснен електронно да не я подминава, като гумите на автомобила са Michelin. Точно те обаче, съгласно клюки създават гума, с която ще бъдат вероятни скорости до 450 км/ч. Причината да го споменем е появяването на Chiron на Нюрбургринг в дните на производителите.

Битката ще бъде оспорвана, тъй като се задава и нова машина от американците Hennessey - Venom F5, която също има голям капацитет съгласно информацията публикувана преди дни. Интересното тук е, че върховете не се дефинират единствено от машините на производителите, а има и други странични фактори.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР