Навсякъде около теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови предизвикателства

...
Навсякъде около теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови предизвикателства
Коментари Харесай

Как да постигнем най-висока производителност за смартфона си

Навсякъде към теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови провокации и високи упования от по-нови модели. Вероятно се опасявате, че същото ще се случи и с вашия смарт телефон. Не се тормозете - в случай че извършите добър избор, няма да се тревожите какво ще последва измежду новите трендове!

Въпреки че времето е еднообразно за всички, в другите сфери има изцяло разнообразни измерения. По отношение на историята 100 години е къс интервал от време, само че при квантовата физика събитията се случват за елементи от секундата. В геологията един век е като къс момент, а за един играч със спортни коли една секунда може да наподобява като доста дълъг интервал. Днешният свят е доста забързан и модерните технологии се трансформират толкоз бързо, че даже най-запалените по нововъведенията мъчно устоят на темпото. Сред технологиите, смарт телефоните са измежду най-бързо разрастващата се хардуерна категория. Без подозрение конкуренцията в този бранш е голяма, каквито са и упованията на купувачите. Производителите дават най-хубавото от себе си, с цел да основат нещо ново и изненадващо. За страдание има и друга страна. Новите смарт телефони употребяват нови процесори и графични чипове, предлагайки усъвършенствани снимкови характерности и от ден на ден спомагателни характерности. Софтуерът е основан да употребява спомагателна компютърна мощ и новите варианти да работят още по-добре, поддържайки по-стари и слаби /по-ниско ефективни/ устройства. По този метод, след най-вече година-две, стартират проблемите: телефон, който е бил задоволително добър преди време, се оказва прекомерно слаб, с цел да бъде потребен по-късно. Какво можеш да направиш?

Прогресът не може да бъде спрян. Няма смисъл да се противопоставяш на хардуерните производители за това, че се пробват да прибавят нещо ново във всяко последващо потомство устройства, с цел да покачат техните качества. Софтуерните разработчици също се стремят да обезпечат допустимо най-хубавите функционалности. Въпреки че някои от нас гледат на отминаващото време със успокоение, което другите не усещат и за тях е недостъпно. Потребителите на Huawei P10 знаят, че телефонът им е резистентен в бъдещето.

P10 е инвестиция за доста години напред. Докато другите евентуално се тормозят, че смарт телефоните им стават прекомерно мудни, с цел да се оправят с условията на новите приложения, притежателите на P10 към момента ще имат спомагателна мощ и устройствата им ще продължат да се оправят елементарно с всяко предизвикателство. Това се дължи на обстоятелството, че Huawei е екипиран с високоефективния процесор Kirin 960, който е измежду най-хубавите във връзка с продуктивност в международен мащаб. Неговите 8 ядра с мощ от 2.4GHz Cortex-A73 разрешават резултатите му да надвишават обсега на мобилните процесори.

Мощният графичен чип - Mali-G71 MP8, поддържа процесора при обработката на изображения, осигурявайки всички игри да протичат безпроблемно дълго след покупката на смарт телефона. В ежедневната приложимост обаче, огромната RAM памет е още по-съществена, тъй като форсира превключването на задания и прави потребителския интерфейс по-отзивчив. Huawei P10 разполага с 4GB RAM и притежателите му няма да останат разочаровани от закъснение и тромаво показване нито през днешния ден, нито на следващия ден.

Не доста известна, само че извънредно значима характерност на флагшипа на Huawei е, че употребява допустимо най-хубавите информационни технологии. P10 има 4x4 MIMO антенна система, която реализира чудесно прекачване на данни при LTE мрежите, даже когато другите устройства се забавят заради неприятна връзка. Освен това при WiFi мрежи, P10 работи по-добре и е по-ефективен от съперниците с помощта на 2x2 MIMO антените. С възходящата известност на стрийминг услугите, обработването на сървър-базирани данни и съхранението в облачни услуги, скоростта на прехвърлянето на данни има решаващо значение. Не би трябвало да се притесняваш, тъй като инженерите от Huawei към този момент са се погрижили за това, подготвяйки P10 за бъдещите провокации по-добре от който и да е телефон на пазара.

Телефонът е сътрудник на потребителя - избираш го деликатно, с цел да наподобява тъкмо както искаш, да дава отговор на стила ти и да изразиш себе си. Очевидно е, че няма да искаш да го сменяш всяка година, тъй като към този момент няма да дава отговор на упованията ти и ще изостава измежду напредването на технологиите. Вече знаеш, че няма да ти се постанова - просто избери Huawei P10, издържаният в бъдещето смарт телефон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР