Навръх рождения си ден премиерът Борисов реши да си направи

...
Навръх рождения си ден премиерът Борисов реши да си направи
Коментари Харесай

Борисов празнува рожден ден с инспекция на АМ Хемус

Навръх рождения си ден министър председателят Борисов реши да си направи подарък с ревизия на сектора от строителството на Автомагистрала " Хемус " от Боаза до Плевен и Ловеч. Днес той става на 61 години. 

" Това е най-хубавият подарък за рождения ми ден. Това е, което може да ме радва или да ме натъжи, в случай че спре. ", разяснява Борисов от нормалната си преносима ПТС станция в последно време - джипът, с който обикаля разнообразни обекти из страната. Компанията също е нормална - финансовият министър Владислав Горанов и зам.министърът на районното развиване Николай Нанков.

" Портмонето откъм гърба "   – майтапи се Борисов, визирайки финансовия министър Владислав Горанов – " споделя, че имаме пари за строителство. Още преди 2 години парите за ремонта са преведени в специфична сметка! "

По пътя Борисов стопира, с цел да поздрави служащи на обектите, и беседва с археолози за артефактите, открити в регионите на градежа при изкопните работи.  Артефактите са тракийски, ще забележим в кои музеи ще се разпределят, пояснява Нанков.

" В Северозапада и Запада се работи по това, за което съм поел ангажимент. До 2021 година би трябвало да сме подготвени. Ако е било лесно, комунистите да са го създали ", разяснява Борисов. Вижте.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР