Навръх рождения си ден Кали поднесе извинение на Глория в

...
Навръх рождения си ден Кали поднесе извинение на Глория в
Коментари Харесай

Кали се извини на Глория след нанесена тежка обида

Навръх рождения си ден Кали сервира опрощение на Глория в ефирен ефир. Повод за това става болната тематика за спора сред двете, който се заформи от гостуването на Кали в подкаста на ТоТо през април 2022 година. Тогава Тото се изрече много язвително към примата на попфолка, като съобщи, че за толкоз години няма нито един шлагер, а Кали присмехулно подмятна:

" Е, по какъв начин някои ще ти кажат, че е цялостна с шлагери. " Ако бях се родила река, да вземем за пример “, на което Тото дава отговор: " Какво е това? “ Подигравката на двамата с Глория разбуни духовете в обществените мрежи и почитатели им скочиха, обявявайки ги за злобари и реализатори без образование, щом си разрешават да приказват по този начин за сътрудник.

С днешна дата Кали разясни, че е сбъркала и даже изиска амнистия от почитателите, като преди този момент акцентира, че не таи неприятни усеща към никого.

“Аз не ненавиждам сътрудниците си, не ги храча, почитам ги, в това число и Глория! Хубаво е да се знае това нещо. Ние с нея бяхме доста близки, допреди абсурда, който произтече от предаването при Тото, където не я опазих, само че не я и наплюх. Много негативи събрах, но все тая, минало… Извинявам се на почитателите на Глория и на Глория, в случай че съм ги засегнала с нещо. Ефирът е доста уместно място да се извиня ", показа тя в “На кафе ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР