Навръх Нова година Мариана Попова ще остави малката си дъщеричка

...
Навръх Нова година Мариана Попова ще остави малката си дъщеричка
Коментари Харесай

Мариана Попова зарязва бебето за ЧНГ

Навръх Нова година Мариана Попова ще остави дребната си дъщеричка Екатерина, с цел да радва почитателите на площад „ Александър Батенберг” в София. Компания ще й вършат още Рут Колева, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев и други. Стана традиция на Нова година родните звезди да пеят по площадите. И тази година това няма да се промени. За положителното въодушевление ще се грижат още Софийски духов оркестър и танцов отбор, а водещи ще са Стефан Щерев и Мария Андонова.

Режисурата на шоуто на „ Батенберг” е предоставена на Борис Радев, който бе режисьор на юбилея на Христо Стоичков на стадион „ Васил Левски”, както и на мюзикъла „ Оркестър без име”, написа "България през днешния ден ".

В Горна Оряховица пък ще се изявява рапърът и тв водещ Искрата. В Тетевен жителите ще посрещат празника с Деница Караславова и Рафаел. Поп дуетът Павел и Венци Венц ще пеят в Бургас, в компанията на Дара.

В Пловдив пък ще забият девойките от 4Magic, които са и родом от града под тепетата. А в Козлодуй с песните си ще радва Йоана. В Русе на площад „ Свобода” ще забият рокаджиите от Б. Т. Р. А Влади Ампов — Графа ще посреща 2019 дружно с жителите и гостите на Албена!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР