Навръх Нова година 150 митничари влязоха в Лукойл“ и над

...
Навръх Нова година 150 митничари влязоха в Лукойл“ и над
Коментари Харесай

150 митничари влязоха в „Лукойл“ и над 50 данъчни склада

Навръх Нова година 150 митничари влязоха в „ Лукойл “ и над 50 данъчни склада за енергийни артикули в цялата страна. В почивния ден стартира цялостна инспекция на наличните количества съветски нефт. 

Първите екипи митничари влязоха още в 8 часа. Те са разпределени и правят инвентаризация на всички места, където има данъчни хранилища. 6 екипа правят инспекция тук в самата рафинерия, други - в нефтопристанище „ Росенец “. 

Ангажираните чиновници са от звената за „ Последващ надзор “, „ Акцизна активност “ и „ Митническо разузнаване и следствие “. На територията на Митница „ Бургас “ в инспекциите са включени 23 чиновници, показват от организация „ Митници “.

Проверката се случва, откакто от днес влиза в действие възбраната бургаската рафинерия да изнася артикули, създадени от съветски петрол. От 1 март пък мощностите няма да имат право да преработват нефт с генезис „ Русия “.  

Предприятието има гратисен интервал - да осъществя към този момент доставения съветски нефт и създадените от него горива. Отсрочката е единствено за избрани нефтопродукти и единствено в случай че се изнасят отвън страни от Европейски Съюз. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР