Навръх женския празник 8 март се изиграха първите срещи от

...
Навръх женския празник 8 март се изиграха първите срещи от
Коментари Харесай

Започна първи кръг на Ladies Tennis Night 2021

Навръх женския празник 8 март се изиграха първите срещи от квалификационната фаза на обичайния осмомартенски шампионат на Интерактив тенис Ladies Night 2021 | TC 1882.

Домакин на конкуренцията е клуб 1882, а за присъединяване се записаха рекордните 28 тенисистки. Сред тях има девойки, които за пръв път се пускат в публично съревнование и ще тестват физическата и психическата си мощ в играта на точки. В шампионата взе участие и тенисистка, която пътува особено от Карлово.

В първия ден от надпреварата извънредно забавни дуели направиха Биляна Атанасова, която се завърна на корта след майчинство и победи с 10:6 в тайбрека Йоана Янкова. Росица Попова завоюва мъчно над Алекс Трендафилова в тайбрека с 10:8. След края на срещите девойките останаха да поиграят и размениха телефоните си за бъдещи спаринг игри.

Под N1 в схемата на Ladies Night 2021 | TC 1882 е сложена Стефка Бончева, която завоюва осмомартенския шампионат на ИТЛ през предходната година и има десетки победи в конкуренциите на лигата. Основните й съпернички за купата са Ива Дарданова, Радост Стефанова и Искра Бочева, само че не са изключени изненади и от другите състезателки. За пръв път шампионатът се организира с квалификации, а мачовете от главната скица започват в сряда.

По случай 8 март всяка участничка в Ladies Night 2021 ще получи подаръчен козметичен комплект на Рефригеранс, обезпечен от Дансон. От любителската лига подсигуряват равностойни първи мачове с помощта на специфичната рейтингова система, която регистрира уменията на корта и резултатите в изиграните срещи. Турнирът ще завърши идната неделя.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР