Навръх Гергьовден 15-годишно момче и 32-годишен мъж от Дупница се

...
Навръх Гергьовден 15-годишно момче и 32-годишен мъж от Дупница се
Коментари Харесай

15-годишен припадна на улицата от една ракия

Навръх Гергьовден 15-годишно момче и 32-годишен мъж от Дупница се озоваха в Спешен център след стремително напиване с алкохол. Около 12,00 часа през вчерашния ден е подаден сигнал в Спешен център – Дупница за мъж, който лежи беззащитен на ул. “Орлинска” в кв. Горна махала, оповестява struma.bg.

Екипът незабавно се отзовал на сигнала. На посочения адрес медиците разкрили да лежи на земята 32-годишния Б. Благоев. Мъртвопияният мъж незабавно е превозен до Спешен център – Дупница. След промивки на стомаха и система той се съвзел и разказал пред дежурните медици, че почнал да пие от сутринта от 8,00 ч. В заведението, пред което го разкрили, негов другар Георги го почерпил едно пиво.

“После поръча още и не знам какъв брой ракия съм изпил”, декларирал Благоев, който след тричасов престой в шокова зала си тръгнал самичък за у дома. Час по-късно, към 13 часа, от тел. 112 постъпил сигнал за пийнал младеж в Гиздова махала. 15-годишният юноша изпил една огромна ракия, по думите на родителите му, и му прилошало. С кола за спешна помощ на Спешен център е докаран от вкъщи му на ул. “Отец Полихроний” до Спешен център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР