Навръх Бъдни вечер Сашо Кадиев се реши и предложи брак

...
Навръх Бъдни вечер Сашо Кадиев се реши и предложи брак
Коментари Харесай

Брутална реакция на Катето Евро след годежа на Сашо Кадиев с Ивелина Чоева

Навръх Бъдни вечер Сашо Кадиев се реши и предложи брак на приятелката си Ивелина Чоева. Синът на Катето Евро разгласява видео с предлагането, което провокира доста безредици в мрежата.

Най-много безредици обаче, сигурно е провокирал в майка си Катето Евро, която направи такава брутална реакция, че евентуално резултата от нея ще отеква дълго в душата на артиста.

" Саше, може ли при жива майка да се жениш! ", написа в типичния си жанр под видеото актрисата. А бъдещата й снаха дава отговор: " Отменям те, Кате ". В кръга на шегата продължава и Сашо Кадиев, който пък написа, че към момента не е " насрочил сватбата ".

Любопитна детайлност е, че и някогашната жена на Кадиев, и майка на дъщеричката му, Таня Тончева, го поздрави с " Честито "  и емотикон сърце, написа " Блиц ".

Предложението, което 39-годишният Кадиев прави на 15 години по-младата Ивелина, с която са от три години дружно, е в домашна конюнктура в компанията на родителите й. Пред тях артистът и тв водещ става и сервира кутийката с пръстена, като споделя: " Любов моя, ще се омъжиш ли за мен? Искам вечно да сме дружно, да се разбираме и да си оказваме помощ. Човек рядко може да срещне жена като теб! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР