Наводнения и транспортен хаос предизвика бурята „Кристоф”, която удари Великобритания.

...
Наводнения и транспортен хаос предизвика бурята „Кристоф”, която удари Великобритания.
Коментари Харесай

Стихия! Великобритания е под вода заради "Кристофър" СНИМКИ

Наводнения и транспортен безпорядък провокира бурята „ Кристоф”, която удари Англия. Поройните дъждове в Мърсисайд потопиха под вода пътищата и железопътните линии. Това провокира транспортен безпорядък и голям брой пътни произшествия.

Над 2000 души от региона на Манчестър бяха евакуирани поради заплаха от наводнения, която остава в действие. Властите ги предизвестиха да съблюдават COVID-ограниченията в страната, напускай домовете си. Издадени са предизвестия за сериозна заплаха за регионите на Дидсбъри и Нортенден, по поречието на река Мърси.

Премиерът Борис Джонсън посети голф клуб в Манчестър, с цел да беседва със чиновниците на Агенцията по околна среда, откакто регионът беше обиден от тежко наводняване. Голяма част от Шотландия пък бе наранена от значителни снеговалежи. Издадени са предизвестия за рисково време в четири области. На места пътищата са затворени.

В Уелс незабавните служби са работили през цялата нощ, с цел да предотвратят вероятно наводняване на индустриална постройка, в която се прави решаваща част от производството на имунизацията на AstraZeneka.




































Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР