Наводнени детски градини, изливаща се канализация, съборени дървета. След "мега

...
Наводнени детски градини, изливаща се канализация, съборени дървета. След "мега
Коментари Харесай

Градушка с размерите на топки за тенис падна в Сърбия /снимки/

Наводнени детски градини, изливаща се канализация, съборени дървета. След "мега бурята ", която вилня през вчерашния ден в Белград, елементи от града са към момента под вода, написа белградският вестник "Блиц ". Белград към момента се съвзема от огромния потоп, който се изля през вчерашния ден следобяд в столицата. Най-тежка е обстановката на левия бряг на Дунав. Много детски градини са затворени, защото са наводнени, а трамваите не пътуват до Нови Белград, написа вестникът.
Снимки на поданици на сръбската столица в обществените мрежи демонстрират, че огромна част от Белград е наводнена, написа в. "Данас ". Белградският хотел Crown plaza бе евакуиран, откакто бе наводнен след бурята, написа изданието.
Членове на бранша за изключителни обстановки направиха 37 интервенции и от наводнени обекти бяха избавени общо 12 души, оповестяват изданията. Вестник "Вечерне новости " написа, че изобилен дъжд е валял през вчерашния ден в северните, централните и западните елементи на страната, а в Белград за по-малко от два часа е паднал повече дъжд в сравнение с за един месец.
В град Чачак поради неприятното време е оповестена изключителна обстановка. Във Войводина е паднал град с размера на топка за тенис, пишат изданията. Буря вилня и в Горни Милановац, а в Крагуевац по улиците течаха реки, пишат белградските вестници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР