Навлизаме в последния кръг в редовната фаза и единственото неразпределено

...
Навлизаме в последния кръг в редовната фаза и единственото неразпределено
Коментари Харесай

FPL Fantasy Manager - Селекция / Кръг 26

Навлизаме в последния кръг в постоянната фаза и единственото неразпределено място е 10-тото. Цели 5 тима /Славия, Локомотив Пд, Септември, Черно море и Пирин/ влизат в битката за четворката, която ще се бори за "златния " мач за Лига Европа. Този уикенд обичаните ни мачове са: Славия - Пирин, Берое - Витоша, Черно море - Локомотив и Етър - Лудогорец.

Пирин е тима, който може тотално да обърне класирането от 7-мо до 11-то място. "Орлетата " играят против директния си съперник Славия, откакто в последните 5 мача си вкараха приблизително по над 2.5 гола. Предвид залога за двата тима чакаме доста голове в този мач.

Отпред ние сме избрали линия състояща се от Клаудиу Кешеру, Мартин Камбуров и Диого Кампос

Клаудиу Кешеру несъмнено затвърди титулярното си място в офанзивата на Лудогорец откакто вкара 4 гола и направи 2 асистенции от началото на пролетния дял. Разградчани са задължени да завоюват визитата си във Велико Търново, откакто ЦСКА се изправя в непредведим мач с Левски в дербито на кръга. В допълнение би трябвало да отбележим, че за изиграните 3 мача сред двата тима, Лудогорец е вкарал приблизително над 4.5 гола на мач във вратата на Етър.

източник: Gulliver/Getty Images

Камбуров и Кампос са другите ни две оферти в офанзива. Берое продължава битката с Левски и сигурно ще търси лесни 3 точки против най-слабия посетител в лигата - Витоша / едвам 1 извоювана точка/. Диого Кампос все по-добре се приспособява в нападението на Ботев и чакаме да се възползва от положителната форма на Неделев и Жоао Пауло зад тила си.

В средата - Крис Гади, Тодор Неделев, Върджил Мисиджан и Борислав Цонев.

Крис Гади надвиши упованията ни с насъбраните 85 т. и чакаме да продължи развиването си. Тодор Неделев се върна към най-хубавата си форма и е главната фигура в Ботев. Освен това, той рядко пропуща от свободен удар / 2 гола от директни свободни удари в последните 2 мача/ и това е спомагателен бонус за мениджърите. Въпреки продължаващите ротации в състава на Лудогорец, предлагаме да се заложи на Мисиджан за идния кръг. Той е най-ефективния състезател на тима със своите 2 гола и 2 асистенции от началото на втория полусезон. Борислав Цонев е изнендаващия ни ход за уикенда. Педро Еуженио още веднъж е осъден и тежестта за пасовете към Камбуров ще бъде изместена.

източник: LAP.bg

Накрая, що се отнася до чистите мрежи, считаме, че Ботев, Берое и Лудогорец са постоянни варианти. Ботев играе против Дунав, който в последно време вкарва доста мъчно. Берое несъмнено е с най-големи шансове за чиста мрежа, откакто Витоша е вкарал едвам 3 гола на непознат терен през целия сезон.

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS : https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…

Android : https://play.google.com/store/apps/details…

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР