Навършват се 25 години от смъртта на принцеса Даяна. Във

...
Навършват се 25 години от смъртта на принцеса Даяна. Във
Коментари Харесай

Навършват се 25 години от смъртта на принцеса Даяна


Навършват се 25 години от гибелта на принцеса Даяна. Във съдбовната вечер на 31 август 1997 година в центъра на Париж умира 36-годишната Даяна Спенсър, която от няколко седмици има връзка със синът на египетския милиардер Мохамед ал Файед Доди ал Файед.

25 години по-късно в центъра на публичното мнение не престават да се раждат нови съзаклятнически теории към гибелта ѝ. Чували сме всичко от това, че е допустимо тя да е убита поради загадка бременност, до атентат против колата или пък бойкот. 25 години по-късно следствията във Франция и Англия приключват с едно и също умозаключение, а то е, че принцесата на милиарди сърца по света умира в автомобилна злополука.

Една от главните версии е, че злополуката е породена поради папараците, които са преследвали принцеса Даяна. Нито едно следствие, нито във Франция, нито във Англия съумява да потвърди, че поради маневра на някои от моторите и колите на папараците животът на пътуващите в автомобила, в който са пътували принцеса Даяна и Доди ал Файед, е бил подложен под заплаха.

Става ясно, че десетки папараци са се намирали в хотел „ Риц “, който принадлежи на семейство Ал Файед, във вечерта на 31 август. Тогава Доди ал Файед взима решение и подрежда първокласната кола, с която той стигнал от летището до хотела, да застане пред основния вход и да потегли оттова, с цел да отвлече вниманието на публицистите, а в последния миг той поръчва кола от сигурността на хотела за него и за Даяна и те излизат от служебния вход на хотела.

Така те се озовават в автомобил, в който въобще не е трябвало да бъдат, несъмнено, първокласната кола отвлича внимание на част от папараците, само че останалите потеглят след въпросния автомобил. Колата кара доста бързо, с цел да избегне точно транспортните средства на папараците, само че нито едно следствие не потвърждава, че маневра на някои от моторите на фотографите слага под заплаха живота на принцеса Даяна.

И още една версия - 10 години френската полиция търси тайнствен автомобил, чиято багра е имало по авариралия автомобил, в който се е движела принцеса Даяна. Едва през 2007 година френската полиция намира притежателя на мистериозния автомобил, който се оказва на виетнамски служащ. Френската полиция не съумява да повдигна обвинявания против него, а английската полиция не съумява в никакъв случай да го разпита, тъй като той не се съгласява, защото в по време на злополуката е трябвало да бъде на работното си място.

До момента всички следствия приключват със заключението, че принцесата на милиарди хора по света поради идеите, които пази и поради бунтарския си дух умира в пътна злополука.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР