Навън все по-често започва да мирише на Коледа… бавно, но

...
Навън все по-често започва да мирише на Коледа… бавно, но
Коментари Харесай

Топ слот игри, които да опитате тази Коледа

Навън все по-често стартира да мирише на Коледа… постепенно, само че несъмнено идват най-светлите празници, а хората си вършат разнообразни дарове. Почитателите на хазарта също имат мотив да тържествуват, защото има значително коледни казино игри, на които могат да опитат шанса си. В идващите няколко реда ще ви посочим няколко празнични слот игри, с чиято помощ тихата и свята нощ може да стане още по-привлекателна. А в този момент дано преминем напред към тематиката.

Преди да преминем към тематиката, е нужно да отбележим, че залозите на онлайн слотовете са единствено за пълнолетни играчи. Дори и безплатните игри, каквито има в уеб страницата Betenemy изискват от играчите да имат навършени 18 години. И, откакто направихме това конкретизиране, е време да прегледаме може би най-популярните ротативки на коледна тема, от които може да избирате.
Deck the Halls
Пишейки за коледни
слотове, не можем да подминем Deck the Halls на Microgaming, тъй като това е една от най-известните игри на тази тематика. Играта има 5 колони и 30 печеливши линии и допира сърцето на играещия със знаци, като еленчета, елхи, играчки, печена коледна пуйка и други. На разположение е и спомагателна бонус игра, която може да донесе безвъзмездни завъртания. Графиките и звуковите резултати сигурно биха съдействали за по-доброто ви въодушевление.
Sweet Bonanza Xmas
Тази
слот машинка на Pragmatic Play крие коледния дух, който в допълнение зарежда играча. Играта дава 6 барабана и 20 печеливши линии, по които се появят разнородни празнични знаци, каквито са плодове, апетитни сладкиши, коледни играчки и други. Ротативката има специфичен заряд и сигурно доставя наслаждение със своята задушевна атмосфера. И, с цел да бъде купонът цялостен се оферират специфични знаци носещи спомагателни безвъзмездни врътки.
Merry Xmas
Дядо Коледа може да ви донесе дарове в играта Merry Xmas на Play’n GO. Този развлекателен
слот носи усмивки по лицата на играчите и това е изцяло справедливо. Онлайн машинката идва с 5 барабана, 15 линии и радостни знаци, измежду които еленът Рудолф, камбанки играчи и положителният дъртак, който децата обичат. Има и специфични знаци (scatter и wild) даващи още по-добри шансове за триумф. Всичко това е поднесено със страхотни графики и още по-добър тон.
Xmas Party
Коледното празненство с тази ротативка е обезпечено. Производителят MrSlotty се е постарал да обезпечи на играча страхотни преживявания пред компютърния екран или екрана на мобилното ви устройство. Xmas Party е развлекателна игра с 4 колони и 24 печеливши линии. Анимираните изображения на еленчета, Дядо Коледа, снежни индивиди и други, са в действителност доста приятни. Звуковите резултати пък ще пренесат празника у вас, с цел да почувствате неговата светла аура.
Wild Santa
Коледните и новогодишни празници за феновете на ротативки, са маркирани в играта Wild Santa на Spinomenal. Пет колони и 100 печеливши линии ви чакат в тихата нощ, с цел да се забавлявате оптимално. Празничната музика и звуковите резултати са на доста положително равнище, а графиките ще развеселят всеки един състезател. Тук също има
бонус рундове и специфични знаци, които отварят още повече ротативката. Това е и последното ни предложение за коледна игра, която може да се опита изцяло гратис. Пожелаваме ви светли празници и всичко положително!

Още от ПРОГНОЗИ:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР