Навални излежава 11-1/2 години присъда, след като беше признат за

...
Навални излежава 11-1/2 години присъда, след като беше признат за
Коментари Харесай

Преместиха Навални в карцер. Опитал да сформира профсъюз с други затворници

Навални излежава 11-1/2 години присъда, откакто беше приет за отговорен в нарушавания на условната си присъда, обвиняване в машинация и пренебрежение към съда. Самият той дефинира обвиняванията по отношение на него като " скалъпени " и предлог за оказване на политически напън върху съперници на режима в Русия. Действията на Москва съгласно него целят да попречват политическите му упоритости.

Навални попадна в пандиза откакто се прибра назад в родната си Русия след лекуване в Германия. Опозиционерът на Путин бе токсичен с нервнопаралитично вещество от руска ера, само че Кремъл отхвърля да има пръст в покушението. Навални бе изместен във строга наказателна колония по-далеч от Москва през юни.

Според първичната история на Навални той е бил подложен в карцера за три дни, тъй като постоянно не закопчавал горното копче на затворническата си униформа.

" Изолационната килия е бетонна кошара с размери 2,5 на 3 метра. Там през множеството време е отвратително, тъй като е студено и влажно. Има вода по пода. Аз получих плажния вид - доста е горещо и съвсем няма въздух. Прозорецът е дребен, само че стените са прекомерно дебели за всевъзможен въздушен поток - даже паяжините не мърдат. Няма вентилация. Нощем лежиш там и се чувстваш като риба на брега. В 21 часа леглото се спуска още веднъж и матракът се връща. Има желязна маса, желязна скамейка, мивка, дупка в пода и две камери на тавана ", написа Навални.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР