Навални е в затвора повече от година по стари обвинения

...
Навални е в затвора повече от година по стари обвинения
Коментари Харесай

Руският опозиционен лидер Алексей Навални: Путин използва инвазията в Украйна, за да прикрие корупцията в Русия

Навални е в пандиза повече от година по остарели обвинявания в машинация, откакто претърпя офанзива с отрова, която съгласно него и Запада е била осъществена от Кремъл.

Затвореният съветски опозиционен водач Алексей Навални, който е обвиняем в московски затвор, упрекна Владимир Путин, че е употребявал нашествието в Украйна, с цел да прикрие корупцията в Русия. Във видеоклип, оповестен от самостоятелната осведомителна работа " Дождь ", Навални се афишира срещу нахлуването в Украйна, предава " Нова тв ".

Облечен в затворническа униформа, той споделя, че войната ще докара до " голям брой жертви, унищожено бъдеще и продължение на тази линия на обедняване на жителите на Русия ". Би Би Си цитира част от известието на Навални: " Тази война сред Русия и Украйна беше разгърната, с цел да се прикрие кражбата от съветските жители и да се отклони вниманието им от проблемите, които съществуват вътре в страната ".

В момента той е обвиняем в затвор с оптималната сигурност по нови обвинявания, които могат да доведат до удължение на престоя му в пандиза с 10 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР