Наум Шопов и половинката му Теа, които тази пролет се

...
Наум Шопов и половинката му Теа, които тази пролет се
Коментари Харесай

Скандалите между Наум Шопов и Теа са по-редки, но пък „по-гранде”

Наум Шопов и половинката му Теа, които тази пролет се нанесоха с щерка си Теа в собствен нов дом, при започване на любовта си живеели ту при неговите родители, ту при нейните. Така се получило, защото артистът и жена му се събрали под един покрив на втората-третата седмица от връзката си.

„ Ние на второто виждане заминахме на море ”, показа Наум Шопов неотдавна при общо изявление с жена си. Актьорът, прочут като доктор Борис Тасев от сериала „ Откраднат живот ” по Нова тв, харесвал Теа от много време, още в учебно заведение, само че в 8 клас, когато й пращал смс-и, нещо не се получило. „ Спомням си, че бях на ваучер тогава и чаках мама да ми изпрати пари, с цел да мога да му отговоря. Тогава не го огря доста, несъмнено по тази причина „ не помни ”, издаде Теа. Любовта им се случила малко преди завършването, когато се срещнали инцидентно в подлеза на НДК и се заговорили. Разговорите траяли по телефоните, последвала първа среща. Втората среща била на морето. Наум поканил Теа да отиде при него във Варна. Тя си купила билет и тръгнала. Той към този момент бил признат там да учи медицина, което било наслада, несъмнено. И въпреки всичко нито той, нито тя харесвали концепцията за връзка от разстояние. Затова Теа почнала безусловно да крещи от наслада, когато майката на Наум му се обадила, до момента в който били в един мол да мери маратонки, и споделила, че е признат медицина и в Софийския университет.

Скоро след тази почивка, на третата седмица от връзката им, двамата заживели дружно. „ Много години живеехме ту при майка ми, ту при неговите родители. И си имахме по една стаичка и при едните, и при другите ”, споделя Теа. В един миг осъзнали, че при неговите родители има още една свободна стая, която могат да трансфорат в хол и по този начин да обособят малко апартаментче. „ Нямахме никакви пари тогава и за 100 лв. отидохме и си купихме възглавнички, свещи, масичка, хартиени лампи, с тях си направихме хол. Вечер си пускахме тв приемника и си сядахме към този момент тъкмо като в хол ”, споделя Теа и добавя, че тогава почувствала, че са семейство. Въпреки комфорта и прелестните, даже близки връзки, които имат с родителите си, Наум и Теа в един миг почувствали, че имат потребност от свое място . А и в хола, който обособили, нищо с нищо не си отивало. Стените били надраскани от Наум със спрейове, тъй като като младеж имал увлечение към графитите, въпреки че няма кой знае какъв гений за изобразяване. Освен това имал расти и слушал пънк.

Във видеата за закупуването на апартамент, които споделиха в канала си в Youtube, Наум и Теа описаха, че до преди този момент живеели в комфортен дом, който е фамилен, само че не прецизираха дали е чий родители е. Казаха единствено, че щерка им Амая нямала лична стая и спяла в тяхната. Наум и Теа стигнали до концепцията да купят апартамент, когато Амая пораснала и почнали да се замислят, че би трябвало да има лична спалня. Търсели тристаен апартамент на отзивчиво място. Наум се надявал, въпреки че не било измежду целите им, да има и кабинет в новия апартамент. Искали и огромна тераса, по опция с панорама. Не били придирчиви за квартал. Двойката описа в елементи за неволите и нервите по намирането и закупуването на апартамент. Харесали един, който малко преди да теглят заем за него, се оказало, че има проблем. Апартаментът преди бил огромен, а след това притежателите го разделили на двустаен и тристаен. Само че не узаконили това разделяне и трябвало да се извади акт 16, което си е ангажимент и не се знае по кое време ще стане. Имало отчаяние, тъй като се били настроили, че таман това ще е новият им дом, а и брокерите, които им го предложили, все отговаряли на въпросите им, че всичко е наред с жилището. Теа и Наум все питали, тъй като се чудели за какво тристайният апартамент, който харесали от двата, е евтино. „ След като приключихме с тази брокерска организация, получихме информация, че тези хора бяха употребявали нашите имена като разменна монета за други клиенти, да им кажат, че ние също сме заинтресовани от този апартамент ”, изясни Наум в едно от видеата, които с Теа споделиха по тематиката. Последвали още огледи и нерви. Като да вземем за пример, гараж за две коли към апартамент, който харесвали, на цена 45 000 евро, без Данък добавена стойност.

Двамата отсрочили в един миг покупката на апартамент . Даже решили, че ще продължат идната година. Семейството решило, че ще си купи нова кола. Наум щял да я кара, а Теа – да вземе комбито му, което ще й по-удобно, когато пътува с детето. В деня, в който записали новата кола в КАТ, брокерката, с която работели и е съученичка на Теа, се обадила с ново предложение. Предложила им четиристаен апартамент, т.е. Наум ще има офис, с фитнес, един гараж, парко място, изцяло обзаведен. А до преди този момент гледали все жилища на мазилка. Наум и Теа отишли на оглед и били прелестно сюрпризирани, че притежателите, който към момента не се били изнесли, са се постарали да вложат средства в качествени материали, осъществяване и обзавеждане. „ На кого на името е апартаментът? ”, цитира Теа честият въпрос, който четат с Наум под видеата си по тематиката. Апартаментът, в който към този момент живеят и преди седмица приключиха ремонта на просторната тераса, е на имената и на двамата. Кредитът – също. В началото ревизирали дали може и на двамата, или съгласно финансите единият или другият ще тегли ипотечен заем. „ За благополучие и двамата изплащаме заема, и двамата сме притежатели на жилището ”, споделиха Наум и Теа.

Двамата са дружно към този момент от 9 години и признават, дори и в обществените мрежи, че не всичко е „ цветя и рози ” и не им е елементарно. И те си имат своите провокации в професионален и персонален проект. Младите родители признават, че се е случвало да не спят по цяла нощ, поради професионални задания, или пък поради щерка им. В края на юли, да вземем за пример, Наум Шопов показа за подобен миг: „ След извънредно претрупан ден в тежки договаряния за нещо, което може би ни следва, бяхме канени на публично събитие, на което трябваше да ми бъде връчена премия. Е, не съумях да я взема. Вместо публична вечеря, хапнахме филийки у дома. Амая е в бебешки пубертет и се наложи да се приберем. После не спахме цяла нощ ”.

Случва се и да се скарат. Премълчават, премълчават, след това идва грандиозният скандал, изкарвали насъбраните страсти и в идващия месец са ок. По-честичко спорели, когато Амая се родила, тъй като е стресиращ интервал. „ Правим си по-рядко, само че по-гранде кавги, макар че в никакъв случай не сме се разделяли ”, показа Теа при скорошната си медийна изява с Наум. Двамата са разнообразни, само че по този начин се допълват. Теа цени това, че Наум до през днешния ден, постоянно я слага преди всичко. Никога не я е карал да се почувства на назад във времето, даже в звездните си моменти около сериала „ Откраднат живот ”. Наум пък е безапелационен, че не би бил индивидът, който е, в случай че не бил с Теа. „ Тя ми е пособия доста и е търпяла доста неща в професионален и персонален проект ”, показа Наум. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР