Науката смята, че всички хора произлизат от маймуните. Как тогава

...
Науката смята, че всички хора произлизат от маймуните. Как тогава
Коментари Харесай

Зоран Заев смаял Бойко Борисов

Науката счита, че всички хора произлизат от маймуните. Как тогава единствено македонците произлизат от българите. Това е запитал македонският министър председател Зоран Заев Бойко Борисов по време на тяхна среща, заяви сръбското издание Политика.

Медията разкрива диалог сред двамата. Диалогът е извършен, до момента в който Борисов към момента беше български министър председател.

Заев се е опитал да го убеди да разреши пускане на европейските договаряния за неговата страна. Той е обяснил, че целият спор е комичен.

Македонският министър председател изяснява, че се одобряват македонската еднаквост и език, само че се търси инспекция на техните корени. Заев чака двустранната комисия да създаде всички разновидности за намирането на решение.

Северна Македония няма да се откаже от концепцията за започване договаряния при идната европейска среща на върха. Според него Европейски Съюз няма опция за това решение.

Заев счита, че на изборите в България обществото е посочило, че търси европейско управление, което да взема решение сходни въпроси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР