Науката е всеки ден прави големи крачки в лечението на

...
Науката е всеки ден прави големи крачки в лечението на
Коментари Харесай

Кати пребори рака като просто започна да яде тези храни

Науката е всеки ден прави огромни крачки в лекуването на разнообразни болести. И въпреки че има огромен прогрес, учените към момента не са разкрили лек за рака. Една жена обаче се е излекувала от това извънредно заболяване, като просто е трансформирала диетата си. Сега тя оказва помощ да се образоват другите хора за това по какъв начин смяната на това, което ядат, може да избави живота им, написа zdrave.to.

Вероятно си мислите: Тази жена е луда, че е направила това сама. Какво считат учените? Специалисти от Харвард са създали проучвания и са впечатлени от нейните резултати. Може би в последна сметка може да има лек за рак в най-близко бъдеще!

Става въпрос за 41 годишната Кати Мидейх-Беро. Тя била диагностицирана с рак на гърдата. Майката на две деца от Уисконсин е подложена на интервенция, а по-късно на лъчетерапия и химиотерапия. Въпреки това лекарите ѝ давали единствено 21 месеца.



Въпреки нападателната здравна интервенция, едвам 11 месеца след първичната й диагноза лекарите откриват и огромен израстък в главата и шията ѝ. Кати траяла лекуването, само че разкрила, че то визира здрави елементи от тялото й.

" Моите бъбреци се разболяха; черният ми дроб също. Дробовете ми бяха развалени. Сърцето ми беше развалено ", спомня си тя.

Отчаяна, тя стартира да търси други различни и естествени способи на лекуване. " Казах на моя онколог, че завършвам с лекуването, тъй като по един или различен метод ще умра. И не желая да ходя по този метод.

Кати спря химиотерапията и реши да стартира характерна диета, включваща антиангиогенни храни. Тези храни като чесън, боровинки, праз и орехи блокират основаването на кръвоносни съдове, което теоретично стопира разпространяването на рака.

Прилагайки тази нова диета, Кати и нейните лекари видели смяна. - Лекарите ми споделяха: " Уау! Това е забавно ", сподели тя.

Кати през днешния ден е в ремисия от 13 години; и в този момент работи с други хора с рак, като ги образова по какъв начин да включат лист с храни, за които счита, че имат свойства за битка с рака. " Тя ме учи, че храната е най-хубавата форма на лекарство ", споделя Пол Бау, един от клиентите й, който се бори с рак на мозъка.

Кати ползва, могат да оказват помощ при лекуването на рак. Тя към този момент не се усеща като " луда болна ". Изследователите ще излседват тези пациенти, които са посочили невероятни резултати от по-естествените способи за лекуване на рак.

Ето и какви храни е добавила Кати в диетата си:


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР