nauka.offnews.bgКогато космическият кораб на SpaceX тръгне към Марс през 2022

...
nauka.offnews.bgКогато космическият кораб на SpaceX тръгне към Марс през 2022
Коментари Харесай

Илън Мъск намеква, че ще изпрати автомобил Tesla на Марс

nauka.offnews.bg

Когато галактическият транспортен съд на SpaceX тръгне към Марс през 2022 година, потребният му товар може да включва Tesla Cybertruck. Може би.

Изпълнителният шеф на SpaceX и Tesla Илън Мъск намеква, че фирмите му още веднъж могат да се обединят, за да изпратят автомобил в космоса - и според от това по какъв начин може да се интерпретира един от последните му туитове, наподобява евентуално. че към Червената планета  ще се насочи моделът Cybertruck.

През ноември 2019 година Мъск обяви в Twitter, че футуристичната версия Cybertuck на Tesla ще бъде „ формалният камион на Марс “. Следващият месец той означи в друг туит, че Starship ще има капацитета да изнесе в потребния си товар и Cybertruck.

След това, на 29 декември, консуматор на Twitter напряко попита Мъск дали Cybertruck ще бъде на борда на задачата Starship 2022. Отговорът бе единствено емоджи 



А Tesla Cybertruck сигурност изглежда от различен свят. Не наподобява на нищо от планетата Земя - с изключение на някои по-стари коли, употребявани в научнофантастичните филми и филмите за Джеймс Бонд - и сигурно не наподобява на нито един от днешните пикапи. Освен това несъмнено не наподобява на нито един от другите днешни напълно електрически пикапи.

Преди формалното показване на Cybertruck, някои го съпоставиха с марсоход. Това тогава бе смешно, в този момент - не толкоз.

Разбира се, тези подмятания и закачки на Мъск не може да се нарекат твърда поръчка, само че сега наподобява, че едно от следните неща е несъмнено: или SpaceX съществено обмисля да изпрати Cybertruck в космоса, или Мъск изпитва наслаждение да троли хората с концепцията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР