Научно-технологичният парк на Нови Сад успешно тества нова иновация, която

...
Научно-технологичният парк на Нови Сад успешно тества нова иновация, която
Коментари Харесай

Научно-технологичният парк на Нови Сад, който ще доведе Сърбия до шоколадова революция

Научно-технологичният парк на Нови Сад сполучливо тества нова иновация, която прави крачка напред в свързването на технологиите и гастрономията. Става дума за така наречен " печатане " на шоколад благодарение на технологията за 3D принтиране, написа eKapija.

В бизнес парка е осъществен план, който ще разреши основаването на неповторими шоколадови творби на изкуството, с помощта на екип, който основава нови патенти. За създаването на тази иновация е употребявано най-новото и новаторско допустимо съоръжение - 3D принтер, оборудван с уголемение за 3D принтиране с шоколад - WiiBoox Lucky Bot, направа на нова стартъп компания.
 Какаото в света нараства фрапантно - и
Какаото в света нараства фрапантно - и " тегли " нагоре цените на шоколада

Какви са аргументите и какво разяснява финансовият шеф на Lindt

Въпросната технология ще разреши основаването на персонализирани шоколадови творения, каквито до момента не са били вероятни на никое място по света. Проектът е тестван със международния водач в производството на висококачествени шоколадови и какаови артикули Barry Callebaut.

От техния шоколад са основани забавни форми, а техните специалисти оказват поддръжка, което придава спомагателна значителност на това новаторско начинание, разясняват от Нови Сад.

Екипът от специалисти, които трансформират шоколадовия 3D принтер в действителност, се състои от ръководителя на бранша за развиване на STP Нови Сад Владимир Тодорович, професора във Факултета по механически науки Деян Моврин и надарения студент по мехатроника Младен Милич, гласи формалното известие на представителите на софтуерния парк.

Тази есен STP Нови Сад възнамерява редица събития и семинари, в които посетителите ще имат опция да се срещнат с новата завладяваща технология и да се насладят на неповторими шоколадови творения.
 Стартиращите компании от Белград и Нови Сад на рекордна стойност от над $1 милиард
Стартиращите компании от Белград и Нови Сад на рекордна стойност от над $1 милиард

Страната е първа в района на Западните Балкани и десета в Централна Европа
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР