Научих сръбски за един ден. Направихме сръбско-българска песен за любовта

...
Научих сръбски за един ден. Направихме сръбско-българска песен за любовта
Коментари Харесай

Искрата: Заради новата ми песен научих сръбски за един ден

" Научих сръбски за един ден. Направихме сръбско-българска ария за любовта в балканско-европейски жанр, който се харесва на хората. " Това сподели в предаването " Добър ден, България " на Радио " Фокус " поп изпълнителят и хитмейкърът Искрата по  мотив на издаването на сръбско-българското си парче " Ни си мой " (б.р. " Не си мой " ) дружно с партньорката си Бояна.

При подготовката на песента рапарът е трябвало да научи доста бързо сръбски език, като поклон към партньорката си сръбкиня, която е приключила Музикалната академия в София и е научила български език.

" Трябваше да обезщетявам с нещо на сръбски и тя ме научи. Трябваше да науча, че има два типа " ч ", а тя сподели, че съм се справил добре. Е, единствено думите от песента знам на сръбски, де ", сподели Искрата като добави,че е съумял да научи текста на сръбски в границите на един звукозаписен ден.

Песента споделя история за счупена обич, която някой се пробва да залепи в българо-сръбска композиция. Но песента не е в " другия " род, както рапърите назовават попфолка, излиза наяве от думите на артиста.

" Така го направих, че да звучи повече като балканско-европейско звучене на европейско-балкански поп. Направихме го с по този начин, че хората да желаят да го слушат отново. Има точна композиция от всички фактори ", издаде секрети от кухнята артистът.

Видеото ще излезе през януари, малко след празниците, като главната сюжетна линия е дуел сред мъжа и дамата, само че не физически, а ментален, като шахът е линията на борбата. Видеото е снимано в Пловдив, посочи той.

" Успявам да подкрепям баланс в живота си и в уговорките си - музика, спорт, четене - от всичко по малко. В скоро време ще излезе комичен план, в който моя ария ще е отдадена на фитнесите ", добави Искрата.

Коледните празници са за фамилията, а по Нова година или ще има задължения, или ще си почива някъде, показа на финала на диалога той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР