Научих от колеги, че вицепремиерът и министър на финансите е

...
Научих от колеги, че вицепремиерът и министър на финансите е
Коментари Харесай

Каримански пряко обвини Асен Василев, че е бил сред писалите на българския „Магнитски“

„ Научих от сътрудници, че вицепремиерът и министър на финансите е взел участие в една от работните групи ”, разгласи пред Нова ТВ ръководителят на бюджетната комисия в Народно събрание и народен представител от „ ИТН ” Любомир Каримански.

По думите му е била образувана работна група от специалисти от Българска народна банка и Министерство на външните работи, които му удостоверили, че изтеклите текстове били съвсем едно към едно с обсъжданите в групата. Притеснението на някогашния претендент за шеф на Българска народна банка е, че няма автограф на съставител и вносител на този план.

„ Той е написан съсредоточено да се дадат пълномощия в ръцете на хора, които даже не са част от правосъдната система, а да имат опция да размятат бухалка, каквато ние и в този момент желаеме да закрием ”, добави Каримански.

„ ИТН ” ще напусне обединението, в случай че се натрупа сериозна маса от неспазване на съдружното съглашение. Такова е почнало да се натрупва ”, сподели още той. 

Има Такъв Народ си дава срок до края на юни, в случай че властта се поддаде на натиска за Северна Македония. Дали ще останат в обединението Има Такъв Народ бързо щели да вземат решението. Каримански се надява на възстановяване на връзката в обединението.

Данък добавена стойност на парното би трябвало да се понижи на диференцирана основа, съгласно Каримански. Така ще се подкрепят най-нуждаещите се. В ограниченията на властта, по думите му, има доста леви хрумвания. Тези ограничения няма да доведат до оптимален резултат, изясни националният представител.

" Сега беше моментът да съвместим ограничения с промени, това не се случи, " посочи той. Любомир Каримански не изключи Димитър Радев да остане гуверньор на Българска народна банка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР