Научих много за себе си по време на брака си.

...
Научих много за себе си по време на брака си.
Коментари Харесай

12 неща, които научих за 7 години брак

Научих доста за себе си по време на брака си. Не е единствено с помощта на брачна половинка ми, само че и поради способността ми да съм отворена към смяна и израстване. По същия метод брачният партньор ми е научил доста от мен. Заедно малко по малко сме се развили в хората, които сме през днешния ден, с помощта на опити и провокации, от които е изтъкан бракът. Най-съществените неща, които научих, са тези:

1. Първата година е най-трудна.

Сещате се за тези ранни години, когато си напасвате метода на живот и извъднъж осъзнавате, че индивидът, за който сте се омъжили, пие млякото от бутилката. Да, това. Става по-лошо. Научавате се да преминавате леко около нещата, които не са кой знае какво, и да отстоявате своето за тези, които са. И тогава, един ден се събуждате и разбирате, че се познавате толкоз добре, че даже не би трябвало да казвате каквото и да е. Но от време на време въпреки всичко казвате, тъй като те не престават да пият мляко от бутилката, когато никой не гледа.

2. Хич не си коства да се карате за капака на тоалетната паница.

Спестете си абсурда за нещо, което в действителност има значение, като да вземем за пример кой ще поеме сменянето на памперса в 2 измежду нощ.

3. Универсална прахосмукачка е най-хубавата инвестиция, която може да извършите като двойка.

Купихме си нашата, дори преди да имаме деца, и след хладилника това е най-използваният апарат в дома ни. Трябва да се почисти в случай че от пода? Прахосмукачката. Трябва да се почисти повърнато от дивана? Прахосмукачката. Килимът е обагрен с пастели и е четири нюанса по-тъмен от когато си го купихме. Прахосмукачката – избавя бракове от 1972 година

4. На никого не му пука по какъв начин изглеждате без грим .

Да, несъмнено, хубаво е да се чувствате красива. През множеството дни гримът ми оказва помощ да се усещам все едно реализирам нещо, даже това да е единственото от листата ми с неща за извършване, което съм направила. И все пак не е наложително. Когато имате шест години зад тила си, в които спите дружно и сте били на режим „ оцеляване ”, последното, за което брачният партньор ви го е грижа, е опушеният грим на очите ви.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР