Научих много от вашите есета и вие имате абсолютното право

...
Научих много от вашите есета и вие имате абсолютното право
Коментари Харесай

Крум Зарков награди победителите в конкурс за есе


„ Научих доста от вашите есета и вие имате безспорното право да се гордеете с тях. “ Така министърът на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо се обърна към спечелилите в състезанието на Министерство на правораздаването тематика „ 2022: Правата на индивида – онлайн и офлайн “. Конкурсът бе част от самодейностите на Министерството, с които предходната година се означи 30-годишнината от приемането на България за член на Съвета на Европа и утвърждението на Европейската спогодба за правата на индивида на 7 май 1992 година, в действие от 7 септември 1992 година

„ Радвам се, че в есетата ви са маркирани провокациите, които стоят пред всяка една страна, изключително обвързваните с развиването на технологиите. С огромно наслаждение забелязах, че въпросите, сложени в работите на учениците намират отговор в есетата на студентите, което демонстрира, че развиването върви в една посока “, сподели още правосъдният министър.

Той персонално връчи грамотите на спечелилите. На наградените с образователно посещаване в Страсбург пожела триумф, а на спечелилите стаж в Министерството съобщи, че екипът ги чака с неспокойствие. 

„ Вашия интерес към правата на индивида е окуражителен, изключително на фона на неналичието на задълбочено проучване на тази дисциплинираност в университетите. Така че вие може да се считате за просветители. Затова желая да ви насърча да разпространявате добитите от вас познания и измежду сътрудниците си, и измежду съучениците си, тъй като тази тема е извънредно значима “, съобщи шефът на Дирекция " Процесуално посланичество на Република България пред европейския съд по правата на индивида " Милена Коцева. 

Конкурсът се организира в две категории както следва:

В първата категория присъединяване взеха възпитаници от VII до ХII клас, а спечелили са:

I място – Андрей Емил Коралов

II място – Ивет Владимирова Котларска

III място – Кристиaн Даниелов Петров

Във втората категория присъединяване взеха студенти и докторанти от висши образователни заведения в страната, а спечелили са:

I място – Николай Венелинов Бошнаков

II място – Вяра Борисова Трифонова

На III място са класирани двама автори - Жанин Фахд Ал-Шаргаби и Милеслава Георгиева Богданова-Мишева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР